Kettlebell

Kettlebell

kettlebell

Gyártók:
Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
KettleBell 12 kg - Robust
KettleBell (12 kg) Különös erőfejlesztő eszköz. A KettleBell egy fogantyúval ellátott ágyúgolyóra emlékeztető súlyzóeszköz. Népszerűségének titka az egyszerűsége. Nincs még egy olyan eszköz, amely egyszerre képes növelni az izomtömeget, fejleszteni az állóképességet és zsírtalanná tenni az al..

12.974Ft
Nettó: 10.216Ft
KettleBell 14 kg - Robust
KettleBell (14 kg) Különös erőfejlesztő eszköz. A KettleBell egy fogantyúval ellátott ágyúgolyóra emlékeztető súlyzóeszköz. Népszerűségének titka az egyszerűsége. Nincs még egy olyan eszköz, amely egyszerre képes növelni az izomtömeget, fejleszteni az állóképességet és zsírtalanná tenni az al..

15.200Ft
Nettó: 11.969Ft
KettleBell 16 kg - Robust
KettleBell (16 kg) Különös erőfejlesztő eszköz. A KettleBell egy fogantyúval ellátott ágyúgolyóra emlékeztető súlyzóeszköz. Népszerűségének titka az egyszerűsége. Nincs még egy olyan eszköz, amely egyszerre képes növelni az izomtömeget, fejleszteni az állóképességet és zsírtalanná tenni az al..

17.565Ft
Nettó: 13.831Ft
KettleBell 20 kg - Robust
KettleBell (20 kg) Különös erőfejlesztő eszköz. A KettleBell egy fogantyúval ellátott ágyúgolyóra emlékeztető súlyzóeszköz. Népszerűségének titka az egyszerűsége. Nincs még egy olyan eszköz, amely egyszerre képes növelni az izomtömeget, fejleszteni az állóképességet és zsírtalanná tenni az al..

20.958Ft
Nettó: 16.502Ft
KettleBell 28 kg - Robust
KettleBell (28 kg) Különös erőfejlesztő eszköz. A KettleBell egy fogantyúval ellátott ágyúgolyóra emlékeztető súlyzóeszköz. Népszerűségének titka az egyszerűsége. Nincs még egy olyan eszköz, amely egyszerre képes növelni az izomtömeget, fejleszteni az állóképességet és zsírtalanná tenni az al..

29.441Ft
Nettó: 23.182Ft