Re-Con 1200g - MusclePharm®

Re-Con 1200g - MusclePharm®
Ár: 13.962Ft
Nettó ár: 13.962Ft

*
Ízesítés: 

Menny.:  
   - VAGY -   
Gyártó: MusclePharm
Típus: MPH-RC1200
Elérhetőség: Kiszállítás 2-5 nap

A RE-CON jobb eredmények lehetőségét kínálja minden aktív sportolónak, a nagyobb teljesítmény mellett egyúttal gyors felépülést is garantál. Szemmel látható teljesítmény- és izomtérfogat növekedés 2-3 hetes alkalmazás után várható.

 A RE-CON(TM) 7 különböző mátrix kombinációja, amelyek az izommegújulás, épülés és regenerálódás különböző kulcstényezőit célozzák meg.

 A RE-CON(TM) formulája speciális szénhidrátokkal van telitöltve a glikogénraktárak feltöltése és izmok táplálása érdekében. Stresszhormon-szint szabályozók, sejt detoxikátorok és immunrendszer erősítők egyaránt megtalálhatók benne. A RE-CON a szervezetben zajló összes anabolikus és regenerációs folyamatot támogatja, üzemanyaggal látja el a testet, hogy maximalizálja annak alkalmazkodó képességét a fizikai igénybevétel kihívásaihoz.

 Muscle Reconstruction- ADVANCED RECOVERY AND MUSCLE BUILDING SYSTEM

 - 7 gramm glutamin adagonként (erősíti az immunrendszert, építi az izmokat) - 6 gramm esszenciális aminosav és 6 gramm BCAA (izomtömeg kulcsösszetevői) - három ideális szénhidrátforrás (energiaellátás, gyorsabb regenerálódás) - növényi kivonatok és fitokemikáliák (antioxidáns védelem a szabad gyökök ellen) - kortizol ellen ható specifikus összetevők

 

Miért ajánjuk neked is a RE-CON(TM) használatát?

-Edzést követő maximális növekedés és regenerálódás -Optimalizálja az edzés utáni "anabolikus ablakot" -Energia raktárak feltöltését biztosítja -Visszaállítja az izomszövet épségét -A szervezetet kulcsfontosságú tápanyagokkal látja el -Támogatja és erősíti az immunrendszert -Eltávolítja a celluláris törmeléket és az anyagcsere folyamatok melléktermékeit -Csökkenti a fáradtságot és izomfájdalmat edzés után.

Adagolás: 1 mérőkanállal azonnal edzés után 300ml vízben oldva. (Fehérjeital és/vagy étkezés 45-60 perccel később ajánlott.)

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: