Fitness kesztyű MTI 84 (MFG-840) - MadMax

Fitness kesztyű MTI 84 (MFG-840) - MadMax
Ár: 6.073Ft
Nettó ár: 6.073Ft

*
Méret: 

Menny.:  
   - VAGY -   
Gyártó: MadMax
Típus: MM-MTI84MFG840
Jutalom pontok: 1
Elérhetőség: Raktáron

Fitness kesztyű MTI 84 MFG-840 - MadMax Férfiak számára kialakított kesztyű, csuklóbandázzsal a kemény súlyzós edzésekhez, és  hogy kezei mindíg szárazak maradjanak és hogy megelőzhesse a bőrkeményedések és vízhólyagok kialakulását.

 A kesztyű férfiak részére ajánlott, akik pontosan tudják, hogy mire van szükségük és nem félnek ezt kihasználni. Férfiaknak, akik feleslegesen nem kísérleteznek, és minőséget keresnek a kemény tréninghez.

Ezek a kesztyűk szó szerint a legmodernebb technológiával vannak ellátva. Ezen technikák lehetővé teszik, hogy elfeledjük azt, hogy vas van a kézünkben és figyelmünket csak a keméyn edzésre tudjuk öszpontosítani.


Kesztyű leírása:

A tenyérrész dupla bőrrétegből készül a tartósabb és kényelmesebb használat érdekében.

A csukló része személyre szabottan méretre állítható.

A kézfej "Healtha" anyagból készült, amely maximálisan biztosítja a verejték elvezetésétés a maximális szellőzést.

A tenyér és a kézfej csatlakozásásnál különleges kialakításra került sor, amely elősegíti, hogy az ujjak természetesen mozogjanak és biztos fogást nyújtsanak, anélkül hogy a kesztyű deformálódna, feszülne, összegyűrődne, vagy pedig elszakadna.

Az ujjak közti rész szintén Healtha+ anyagból készült, amely maximálisan bebiztosítja az izzadás elvezetését.

Csukló - a csukló körül elasztikus neoprén szalag van, amely nagyon jó védelmet biztosít a kéz megerőltetett részére, kiegészítve (carpal) egy védő takaróval. A hüvelykujjtól kezdődően a tenyér alsó részét és csuklót teljesenkörülölelő csuklóbandázs lett hozzáerősítve, így a csukló része személyre szabottan méretre állítható, ezzel bebiztosítva a kéz korlátozás nélküli szabadon mozgását és a kesztyű pontos és finom illeszkedését a kézfejen és a csukló részen, védve ezzel a csuklót a megerőltetéstől és a kilengéstől.

Ez a kesztyű, nem csak innovatív designt nyújt,  de megvéd a konditermekben lévő baktériumok ellen, nagyobb tapadást biztosít, valamint természetes, rugalmas és kényelmes viselet.

Méret: S, M 

Felhasznált anyagok:

A kesztyű 100% polieszterből és olyan bőrből készül, mely lehetővé teszi a gépi mosást.

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: