Fitness kesztyű MTI 83 (MFG830) - MadMax

Fitness kesztyű MTI 83 (MFG830) - MadMax
Ár: 4.641Ft
Nettó ár: 4.641Ft

*
Méret: 

Menny.:  
   - VAGY -   
Gyártó: MadMax
Típus: MM-MTI83MFG830
Jutalom pontok: 1
Elérhetőség: Raktáron

Fitness kesztyű MTI 83 (MFG830) - MadMax Férfiak számára kialakított extramodern kesztyű a kemény súlyzós edzésekhez, és  hogy kezei mindíg szárazak maradjanak és hogy megelőzhesse a bőrkeményedések és vízhólyagok kialakulását.

 A kesztyű azon férfiak részére ajánlott, akik szeretik az extramodern újjításokat, azoknak akik pontosan tudják, hogy mire van szükségük, és azoknak akik előtérbe helyezik a kényelmet, a tökéletes formát, a kifogástalanságot.

Ezek a kesztyűk szó szerint a legmodernebb technológiával vannak ellátva. Ezen technikák lehetővé teszik, hogy elfeledjük azt, hogy vas van a kézünkben és figyelmünket csak a kemény edzésre tudjuk öszpontosítani.

Kesztyű leírása:

A tenyérrész dupla bőrrétegből készült a tartósabb és kényelmesebb használat érdekében.

A kézfej "Healtha" anyagból készült, amely maximálisan biztosítja a verejték elvezetését és a maximális szellőzést.

A tenyér és a kézfej csatlakozásásnál különleges kialakításra került sor, amely elősegíti, hogy az ujjak természetesen mozogjanak és biztos fogást nyújtsanak, anélkül hogy a kesztyű deformálódna, feszülne, összegyűrődne, vagy pedig elszakadna.

Az ujjak közti rész szintén jukacsos anyagból készült, amely nagyon jó szellőzést biztosít.A kisujj és mutatóujj széle speciálisan formált bőrszalaggal (Y-frame™) van ellátva.

Csukló - a csukló körül elasztikus neoprén szalag van, amely nagyon jó védelmet biztosít a kéz megerőltetett részére, kiegészítve (carpal) védő takaróval. A csukló része személyre szabottan méretre állítható, ezzel bebiztosítva a kéz korlátozás nélküli szabadon mozgását és a kesztyű pontos és finom illeszkedését a kézfejen és a csukló részen.

Ez a kesztyű, nem csak innovatív designt nyújt,  de megvéd a konditermekben lévő baktériumok ellen, nagyobb tapadást biztosít, valamint természetes, rugalmas és kényelmes viselet.

Méret: S, M, L, XL, XXL

 

Felhasznált anyagok:

A kesztyű 100% polieszterből és olyan bőrből készül, mely lehetővé teszi a gépi mosást és szárítást anélkül, hogy eldeformálódna.

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: