FitnessMarket.hu

Várjuk minden kedves vásárlónkat üzletünkben!
 
Étrendkiegészítők, táplálékkiegészítők online vásárlása! Minőségi étrendkiegészítő, multivitamin, fehérje, zsírégető táplálékkiegészítő óriási választékban!
 
Cím: 6300 Kalocsa Martinovics u 1.
 
Nyitva tartás:
 
Hétfőtől-Péntekig: Reggel 8 órától este 21 óra 30-ig.
Szombat: Reggel 9 órától este 18-ig.
Vasárnap: Telefonos ügyelet. 06 70 25 77 199
 
Telefonszám: + 36 70 25 77 199
HÍVHATÓ MINDEN NAP NYITVATARTÁSI IDŐ ALATT!
 
 
Célunk:
 
Célunk a magas minőséget képviselő termékek értékesítésével a tudatos táplálkozás és az egészséges életmód népszerűsítése.
 

Garantált elégedettség

Ha termékünk nem felel meg elvárásainak, 8 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Kérésre kicseréljük az árut, vagy visszautaljuk a pénzt számlájára.

 

                                        

Figyelem!!!

Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.