Fitness kesztyű Női Basic MFG250 - Madmax

Fitness kesztyű Női Basic MFG250 - Madmax
Ár: 2.146Ft
Nettó ár: 2.146Ft

*
Méret: 

Menny.:  
   - VAGY -   
Gyártó: MadMax
Típus: MM-MFG250
Elérhetőség: Raktáron

Basic kesztyű (MFG250) Nők számára kialakított kesztyű, súlyzós edzésekhez, azért  hogy kezei mindíg szárazak maradjanak és hogy megelőzhesse a bőrkeményedések és vízhólyagok kialakulását.

 A kesztyű főként nők részére ajánlott főként fitnesszre és erőnléti edzésekre.
Ezek a kesztyűk szó szerint a legmodernebb technológiával vannak ellátva. Ezen technikák lehetővé teszik, hogy elfeledjük azt, hogy vas van a kézünkben és figyelmünket csak a keméyn edzésre tudjuk öszpontosítani.


Kesztyű leírása:A tenyérrész első osztályú bőrből készült, anatomikus varrással a tartósabb és kényelmesebb használat érdekében.

A kézfejhez és az ujjak közzötti részhez rugalmas lycra anyag lett felhasználva amely maximálisan biztosítja a verejték elvezetését és a maximális szellőzést. Elősegíti, hogy az ujjak természetesen mozogjanak és biztos fogást nyújtsanak, anélkül hogy a kesztyű deformálódna, feszülne, összegyűrődne, vagy pedig elszakadna.

A csukló része személyre szabottan méretre állítható.Ezzel bebiztosítva a kéz korlátozás nélküli szabadon mozgását és a kesztyű pontos és finom illeszkedését a kézfejen és a csukló részen, védve ezzel a csuklót a megerőltetéstől és a kilengéstől.

Ez a kesztyű, nem csak innovatív designt nyújt,  de megvéd a konditermekben lévő baktériumok ellen, nagyobb tapadást biztosít, valamint természetes, rugalmas és kényelmes viseletet.

Méret: S, M, L, XL, XXL

Felhasznált anyagok: A kesztyű lycra-ból és olyan bőrből készül, mely lehetővé teszi a gépi mosást.

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: