Ecdysone 700mg 120 kapszula - Peak™

Ecdysone 700mg 120 kapszula - Peak™
Ár: 9.770Ft
Nettó ár: 7.693Ft
Menny.:  
   - VAGY -   
Gyártó: Peak
Típus: PK-E120
Elérhetőség: Raktáron

Spenót kivonat, beta-ecdysteront tartalommal, L-leucinnal, melyek 6-szorosára növelhetik az elfogyasztott fehérjék beépülését az izomzatodba! A beta-ecdysterone az ecdysteroid szteroidok egyik csoportja.

Főképpen Közép-Európában a spenótot mind máig főleg tojással fogyasztják - hogy miért?

Mert a tojás a LEGMAGASABB természetes, magas biológiai értékű protein tartalommal rendelkezik. Számos irodalomban megtalálható hogy az 1900-as évektől kezdve a nehéz fizikai munkások rendszeresen ezt fogyasztották és nem kizárólag az ízvilága miatt, hanem a spenót és a magas fehérjetartalmú ételek pozitív összecsengése miatt.

Csak 2 út van ahhoz, hogy a fehérjék felszívódását segítsd az izomzatodba:

  • a spenótból kivont beta-ecdysteron és a
  • szabad L-leucin aminosav

Az Ecdysone mindkettőt tartalmazza.

Mi az az ecdysone?

Az Ecdysone egy teljesítményfokozó kiegészítő, mely L-leucint és beta-ecdysteronban gazdag spenót kivonatot tartalmaz. Ez a különleges kombináció stimulálja az izomfehérje szintézist. A fehérjék jobban beépülnek, így fokozódik az izomépítés. Ezek a növényi kivonatok pozitívan hatnak a zsírégetésre, az immunrendszeredre és az általános egészségi állapotodra is. Rengeteg kérdést kapunk az ecdysone tartalmú étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban és a Peak fehérjébe adagolt beta-ecdysteron összetevő iránti érdeklődés is növekszik.

Hogyan működik a beta-ecdysteron avagy a spenót kivonat?

A beta ecdysteronnal Chermnykh, 1988-ban végzett patkányokkal kísérleteket az anabolikumként ismert, Metandienon (Dianabol) használatával. Kimutatta, hogy mindkét anyag különösen erős anabol (izomnövelő) hatékonysággal rendelkezik. Csodálatos eredmények születtek – kimutatta, hogy a beta ecdysteron a „lassú“, és a „gyors“ izomrostokat, míg a Dianabol csak a „lassú“ izomrostokat stimulálta. Kiderült, hogy a beta ecdysteron edzés nélkül is (a patkányoknak úszniuk kellett) kifejtette anabolikus hatását, míg a Dianabol nem igazán, pedig tudjuk, hogy a test edzése nélkül nem történik izomzatépítés.

Ezek a hivatalos, orosz tanulmányok már felkeltették az érdeklődést. Egy nem hivatalos jelentés szerint Ukrajnában e két anyagot nemcsak patkányokon, hanem a sportolókon is tesztelték. E jelentés szerint már mindkét anyag esetében már alacsony mennyiségeknél is anabol hatások jelentkeztek, nagy mennyiségeknél pedig a Dianabol kb. kétszer annyira volt anabol, mint a beta ecdysteron.

Nyilvánvalóan az emberi szervezet számára a szintetikus gyógyszert, a Dianabolt nagyobb mennyiségben adni nem lehet, természetesen a nagyobb mennyiségű Dianabol anabolikusabb hatású, azonban eme mennyiségeknél, visszafordíthatatlan és egészségre káros mellékhatások jelentkeznek.

A természetes beta ecdysteron kivonathoz úgy tűnik, az ember szervezete az evolúció során hozzászokott, megtanulta azt alkalmazni és nagy mennyiségben is fogyasztva, egészséges módon izomtömeget képes építeni, mindenféle mellékhatás nélkül.

Talán még ennél is nagyobb szenzáció volt 1988-ban, Simakin átfogó tanulmánya. Ebben 78 edzett atléta és atlétanő, 10 napon keresztül fehérjét fogyasztott, egy másik csoport fehérjementes placebót kapott és a harmadik csoport a napi adag proteint beta ecdysteronnal együtt fogyasztotta. A protein-csoport 10 nap alatt minimális mértékű izomzatot épített fel, a placebo-csoport némi izomzatot veszített, és a protein-beta ecdysteron – csoport 6% -7% izomzatot épített, plusz kb 10% testzsírt égetett el.

Nyilvánvaló hogy ez az eredmény örökké nem tartható fent és ez a hirtelen ugrás, a hosszabb idejű használatkor le fog lassulni.

Fontos: A beta-ecdysteron extrém módon megdobja a nitrogénasszimilációt a szervezetedben, emiatt nagyon nagyon fontos a megfelelő mennyiségű fehérje elfogyasztása (legalább 2 g, de ajánlott 3 g testsúly/kg naponta), hogy a maximális hatékonyságát kihozd az Ecdysone-ból (fehérjék nélkül nem tud a szervezet izmot építeni).

Tartalom: 120 kapszula / doboz

Fogyasztása: 1-4 kapszulát vegyél be naponta, de nagyon fontos a megfelelő mennyiségű fehérje elfogyasztása. 70 kg-os sportoló minimum 3 db kapszulát vegyen be!

 

Tápértékek 100 g-ban kapszulánként  
Energia 280 kcal / 1193 kJ 2,0 kcal / 8,3 kJ  
Fehérje 55,5 g 0,39 g  
Szénhidrát < 1,0 g < 0,07 g  
Zsír 1,6 g 0,01 g  
Speciális összetevők 100 g-ban 2 db kapszulánként  
L-leucin 40,0 g 560 mg  
Spenót-kivonat 40,0 g 560 mg  
ebből ß-Ecdysteron 14,3 g 200 mg  

Ennek a terméknek a pontos összetétele változhat, mivel a gyártók és a beszállítók értesítés nélkül jogosultak a továbbfejlesztésre. Az itt közölt adatok ez esetben tájékoztató jellegűek. Ha Neked bármelyik információ kiemelten fontos, kérlek telefonon tájékozódj!

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: