Creatin Alkalyn 240 kapszula - Peak™

Creatin Alkalyn 240 kapszula - Peak™
Ár: 6.676Ft
Nettó ár: 5.257Ft
Menny.:  
   - VAGY -   
Gyártó: Peak
Típus: PK-CA240
Elérhetőség: Raktáron
Gyomorsav mentes kreatin a kreatin-monohidrát helyett. Próbáld ki az alkáli kreatin kapszulát!

Fájt a gyomrod a kreatin monohidráttól vagy nem bírtad megemészteni? Akkor alkáli, lúgos kreatinban kéne gondolkodnod, mert pont ilyen esetekre fejlesztették ki az élelmiszervegyészek.

Sok sportoló szervezetében Creatin Alkalyn étrend-kiegészítő jobban felszívódik, mint az egyféle monohidrát, így jóval hatékonyabb. Azok számára is jó alternatíva, akiknek a monohidrát alkalmazása során emésztési gondjaik voltak.

Ezt a kreatint úgy tervezték, hogy több szempontból is megfelelő legyen: izom és erőépítése, állóképesség és gyorsasági erő javítása, regenerálódási képesség növelése bármely sportág képviselőjének. A még jobb felszívódás érdekében a Creatine Alkalyn B vitamin komplexet tartalmazó készítmény.

Mit várhatsz a Creatin Alkalyn alkáli kreatin használatától?

A Peak Creatin Alkalyn nem tartozik az izomépítő all-in-one formulák közé, mint a Createston. A alkaline egy jól funkcionáló mono kreatin keverék, mely minimálisra csökkenti az intolerancia veszélyét - így az egyik legnépszerűbb vegyületet jelenti. Tehát a lehető legjobb eredményeket érheted el.

Ha még sosem használtál kreatin tartalmú kiegészítőt, vagy hosszú ideje nem alkalmaztál kreatint és a szervezeted kreatin tartalma alacsony, akkor 4-8 hét alatt akár 3 kg izomnövekedést is elérhetsz, 20-25%-os erőnövekedés és 1 kg zsír vesztés mellett.

Amennyiben használtál már kreatint és ezért a szervezete kreatin raktáraid már telítődtek, akkor már nem várható további ugrásszerű fejlődés. Ellenben folyamatos izomnövekedésre számíthatsz, ami éves szinten 1-2 kg tiszta izmot jelent.

Az izomrostoknak szükségük van megfelelő mennyiségű és minőségű aminosav ellátottságra. A leépülési folyamatok ellen szükséged van még gyors és lassú felszívódású proteinekre is Creatin Alkalyn mellett.

Az alkáli kreatin funkciója és hatása

Az Alkalyn Creatin előnyeit egy speciális lúgos formulája biztosítja - megvédi a gyomorban a kreatint a gyomorsavtól és más savas folyadékoktól pl. gyümölcslé. Ugyanis savas környezetben a kreatin a szervezet számára használhatatlanná alakul - nem újra hasznosítható szerves hulladék lesz és így káros is lehet a szervezetre. Nemcsak a veséket károsíthatja, hanem olyan tüneteket is okozhat, mint a hányás, hasmenés, görcsök, puffadás – ez a sportolók 10-20%-nál fordulhat elő. Az Alkalyn Creatin használatával ezeket a mellékhatásokat elkerülheted.

A kreatin kiegészítők funkcióját több mint 30 tudományos tanulmány is megerősítette. Ezek a tanulmányok alátámasztották azt, hogy a kreatin alkalmazása tömegnövekedéshez vezet. A legimpozánsabb eredményeket azok az egyének érték el, akik legalább 3 hónapig alkalmaztak kreatint és edzéseik során 80-120%-os maximál erővel dolgoztak. Ez alátámasztotta azt hogy nagy mennyiségű kreatin bevitel esetén telítődik a szervezet és ennek eredménye a magas energiatermelés ATP formájában késleltetve az izomelfáradást edzés közben. Ennek eredményeképpen az izmok nagyobb teljesítményre lesznek képesek. Így a nagyobb súly használatával, vagy a több ismétlésszám elérésével izomnövekedés következik be. Tehát a kreatin remek szolgálatot tehet minden olyan sportoló számára, akinek fontos az izomelfáradás késleltetése az erő és az állóképesség növelése.

Egy másik ismert hatása a kreatinnak az erő, a kitartás és az állóképesség javulása ugyanakkor az izmok jobb vízellátottsága. Ezáltal létrejön egy anabolikus környezet, ami ideális a fehérje szintézishez az új proteinek felhasználásával, meggátolva a katabolikus folyamatokat. A jobb vízellátottság nagyobb izmokat biztosít optikailag is.

Fogyasztása: 70 kg-os sportolóra kalkulálva. Naponta 5 db kapszulát kell bevenni (a legjobb közvetlenül edzés után vagy az edzés befejezése előtt kicsivel bevenni) kb 300 ml folyadékkal. A pihenőnapokon lehetőség szerint üres gyomorra vedd be.

Tápértékek 100 g-ban adagonként (5 kapszula)  
Energia 54 kcal / 227 kJ 2,7 kcal / 11 kJ  
Fehérje 10,8 g 0,54 g  
Szénhidrát < 1,0 g < 0,04 g  
Zsír 1,1 g 0,06 g  
Vitaminok adagonként (5 kapszula) NRV*  
Niacin (B3 vitamin) 32 mg 200 %  
B6 Vitamin 2,8 mg 200 %  
B12 Vitamin 5,0 µg 200 %  
Összetevők 100 g-ban adagonként (5 kapszula)  
Creatin-monohidrat 60 g 3.000 mg  
Nátrium-hidrogén-karbonát 26 g 1.300 mg  
EAN-kód Kiszerelés / súly Íz EAN-szám:
Creatin Alkalyn Dose / 240 g / 54 53001 85174 7

Ennek a terméknek a pontos összetétele változhat, mivel a gyártók és a beszállítók értesítés nélkül jogosultak a továbbfejlesztésre. Ezért bár MINDENT megteszünk, hogy a Peakshop.hu oldalain, minden információ NAPRAKÉSZ legyen, az itt közölt adatok ez esetben is tájékoztató jellegűek. Ha Neked bármelyik információ kiemelten fontos, kérlek telefonon tájékozódj!

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: